✓  12 vakantiehuisjes midden in de natuur.        ✓  Weg van de massa.

Sint-Annaland en omgeving

Beleef het buitengewone Zeeland op Tholen

 

Z
Vele goede voorzieningen
Z
Op grens van land en water
Z
Perfecte uitvalsbasis

Omgeving  Sint-Annaland

Wie Sint-Annaland binnenrijdt kan niet om de grote jachthaven heen die het dorp heeft. Het getij bepaalt er het ritme. Sint-Annaland heeft immers een getijdehaven wat ligt aan de Krabbenkreek en is zo direct verbonden met de Oosterschelde, het grootste Nationale Park van Nederland. De jachthaven en haar faciliteiten zijn bijzonder populair, dankzij de perfecte ligging en niet in de laatste plaats dankzij de diverse horecabedrijven direct in de buurt. Het geeft Sint-Annaland een levendige dynamiek. De bijzondere kwaliteiten van de jachthaven zijn een publiek geheim. Wie er jaarrond geniet van zijn of haar uitvalsbasis naar de Zeeuwse wateren houdt dat graag voor zichzelf en de inwoners van Sint-Annaland zijn bescheiden.

Horeca

In Sint-Annaland zijn diverse horecazaken te vinden in en buiten het dorp. Friet, snacks, pizza’s en dergelijk zijn te verkrijgen bij twee snackbars in het centrum. Voor een drankje kun je ook op het Havenplein terecht. Net buiten de Suzannapolder tref je op ons vakantiepark ook Brasserie De Deu-Braek aan. Vanaf het ruime terras heb je een prachtig polderzicht. Aan de haven van Sint-Annaland ligt restaurant De Buutengaets. Het restaurant heeft een goede naam en een zeldzaam mooi buitenterras wat als het ware hangt over het water. Voor een compleet overzicht van horecazaken zie ook eten en drinken op Tholen

Levensgenieters

Eiland Tholen biedt alle ruimte voor spanning én ontspanning. Of je nu op of langs het water geniet van het mooie eiland, al fietsend of wandelend, Tholen ademt ruimte. Ruimte voor al uw wensen. Het rijke culinaire aanbod, de culturele activiteiten en de prachtige natuur bieden volop mogelijkheden voor echte levensgenieters. Ontdek hoe genieten hier helemaal vanzelf gaat.