✓  12 vakantiehuisjes midden in de natuur.        ✓  Weg van de massa.

Chaletpark Krabbenkreek

Een verborgen parel bij het Zeeuwse Sint-Annaland

Z
Rust en ruimte
Z
Dichtbij het nodige vertier
Z
Alle gemakken bij de hand

Luxe verblijven op Chaletpark Krabbenkreek in het Zeeuwse Sint-Annaland

Chaletpark Krabbenkreek is een kleinschalig vakantiepark waar eigenaren genieten van hun vakantiewoning of die graag verhuren aan wie kennis wil maken met het mooie Thoolse land.

Op het park bevindt zich een receptie die tevens Thoolse Informatiepunt is. Daar vind je alle informatie over wat er te doen is in de omgeving. Je kunt er ook fietsen huren en ook een tocht met een nostalgische Solex is mogelijk. Een leuke activiteit om in groepsverband te doen. Brasserie De Deu-Braek maakt ook onderdeel uit van het geheel en heeft een ruim terras en speelgelegenheid met prachtig zicht op het polderlandschap van Sint-Annaland. De brasserie is populair bij bezoekers en inwoners. Vooraf reserveren bevelen we aan.  

Aan het park ligt het dorpsbos en aan de andere kant een strandje wat grenst aan de Krabbenkreek, onderdeel van het Nationaal Park Oosterschelde. Het strandje is bijzonder in dit deel van Zeeland en mede daardoor zeer populair. Door eb en vloed is de omgeving constant in beweging. Populair is tevens de jachthaven met meer dan 300 ligplaatsen en een directe verbinding met het open water van de Oosterschelde. Geniet van het water en vaar mee met een van de rondvaartboten of huur anders zelf een zeilboot voor het ultieme vakantiegevoel. Aan de haven tref je nog een tweetal heerlijke locaties voor drankje, hapje of compleet diner. 

Tevens is bij Sint-Annaland een populaire duiklocatie te vinden, ideaal dus om met uw uitrusting gelijk achter de dijk het water in te gaan. De omgeving is erg geschikt om te wandelen (met de hond) en te fietsen. Je kunt hier direct langs het water wandelen en fietsen. Ook aan de jachthaven bevindt zich een gerenommeerd (vis)restaurant met prachtig uitzicht over de Oosterschelde. Direct bij het strand staat een smakelijke foodtruck wat geopend is tijdens het zomerseizoen.